Zamieszczone przez Araspol
Płyn zimowy do spryskiwaczy -gdzie tanio kupić
Zwiń
X
-
robalowego co prawda nigdy nie miałem w łapach (na pomorzu sam Chemipack), ale podług auchanowego kciuka kiedy udało mi się trafić Organikę w nim to Adixol ładniej pachnie i nie wykręca gęby jak się go wącha
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RosomakJa dziś zakupiłem 3x4L Aury Nano z Organiki w "Stonce". Cena 13zł/4L.
Wychodzi na to że o 3zl taniej niż taki sam płyn bezpośrednio w Organika-Car...
nic dziwnego bo biedronka to takie małe sku... na rynku co dostawców doją aż miło , przekłada się na ceny w ich sklepach oraz ich zysku. Dostarczałem do nich spożywkę to coś wiem na ten temat.
Komentarz
-
-
U mnie, w Biedronce też obecnie Aura Nano 4L z Chemipaka. W zeszłym sezonie była z Organiki (zapach delikatny). A wcześniej z Akwawit-u Wrocław (zapach intensywny) i zacieki na szybie.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Kris86
-
Kris86
-
Zamieszczone przez samtech84Na chemipack trafiłeś, nie dość, że wali to jeszcze plamy zostawia.
Komentarz
-
-
Nagroda przyzna przez AŚ dotyczy produktu Nano coś tam wyprodukowane przez firmę ORGANIKA-CAR. Nic mi nie wiadomo aby CHEMI-PACK dostał jakaś nagrodę. Po prostu CHEMI-PACK robi ten płyn według receptury chyba taniej ale to jednak ORGANIKA-CAR robi go lepiej. Ja w Krakowie kupiłem ORGANIKA CAR 2 butelki 4 litrowe i sobie go chwalę.
Komentarz
-
-
wczoraj plyn uzyty po raz 1. i musze bic sie w piersi.... nie czuc go jakos bardzo. a na dodatek nie zostawia smug na szybie. Wiec ten brzydki zapach to czuc bylo przy nalewaniu. Szybe wyczyscil tez dobrze. Wczoraj w Carrefour myslalem, ze w podobnej cenie znajde lepszy - nie znalazlem. W kazdym metanol... no wiec kupilem drugie opakowanie w tejze Biedronce. To chyba obecnie najtanszy plyn bez metanolu i bez chemicznych barwnikow (o czym tez sie chwala na opakowaniu).
Co ciekawe - od tego roku na prawie kazdym tanim plynie zimowym do spryskiwacza nie ma juz podanego skladu... tylko ze SKŁAD: zgodny z norma bla bla....
Komentarz
-
-
Nie polecam płynów do spryskiwaczy, które mają w swoim składzie glicerynę. Są takie. niby gliceryna ma chronić gumki wycieraczek, ale ja w O I takim płynem załatwiłem pod rząd w ciągu kilku dni 2 dysze spryskiwaczy. W dyszy robiła się kasza (takie białe gluty). Dopiero po wypsikaniu zbiorniczka i wlaniu płynu bez gliceryny i przepłukaniu ponownym spryskiwaczy dyszę się nie zatykały.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz